39 XL

FJORD 39, rezultat suradnje između HanseYachts i poznatog dizajnera jahti Patricka Banfielda, ističe se u svijetu luksuznih jahti svojom savršenom kombinacijom performansi, udobnosti i ikoničnog dizajna.

Ključne Značajke FJORD 39 s Volvo Penta unutarnjim motorima:

  • Dinamične Performanse: Opremljena s dva Volvo Penta unutarnja motora koji nude do 440 KS, FJORD 39 osigurava robustne performanse, okretnost i pouzdanost u različitim morskim uvjetima.
  • Izdržljiv i Siguran Dizajn: Sa fokusom na stabilnost i sigurnost, jahta ima ojačani trup i kvalitetne materijale, spremna za suočavanje s različitim morskim okruženjima.
  • Prostrani Luksuz na Palubi: Veliki i otvoreni kokpit nudi neusporediv prostor za udoban salon i slobodu kretanja. Prostor za sjedenje, prikladan za do osam gostiju, može se pretvoriti u raj za sunčanje.
  • Inovativna Navigacija i Upravljanje: Jahta je opremljena modernom navigacijskom tehnologijom i joystick upravljanjem, čineći manevriranje glatkim i intuitivnim čak i pri visokim brzinama. T-top dizajn, najveći u svojoj klasi, pruža zaštitu i udobnost.
  • Optimiziran Prostor Ispod Palube: Ispod palube, prostor je domišljato iskorišten za maksimalnu funkcionalnost, predstavljajući značajno unapređenje u odnosu na prethodni model FJORD 38.

Andrea Zambonini, voditelj ravoja za FJORD, izjavljuje: "FJORD 39 s Volvo Penta unutarnjim motorima je svjedočanstvo naše posvećenosti izvrsnosti, kombinirajući snažne performanse, inovativni dizajn i neusporedivu udobnost."

Doživite luksuz i snagu nove FJORD 39, jahte koja postavlja nove standarde u svojoj kategoriji.

Cijena
od € 459.000
Zatraži ponudu
Tehnički podaci
Kabine
1
Heads
1
Ukupna duljina
11.97 m
/
39′3″
Duljina trupa
11.58 m
/
37′12″
Beam
3.87 m
/
12′8″
Draft
1.11 m
/
3′8″
Spremnik goriva
1140 l
Spremnik za vodu
200 l
CE certifikat
B
Projektant
Patrick Banfield
Standardni motor
2 x Volvo Penta D4 320 HP KS
Motor 1
2 x Volvo Penta D6-440 KS
39 XL
39 XL
39 XL
39 XL
39 XL

Sudjelujte u našem programu upravljanja charterom, koji pokriva održavanje plovila do financijske sigurnosti, potkrijepljeno transparentnim izvješćima o novčanom toku.

Ako želite biti vlasnik novog Fjord broda, a niste sigurni da biste ga mogli financirati, održavati ga ili nemate dovoljno vremena da biste ga mogli koristiti koliko želite, naš charter management je najbolji izbor za vas. Uživajte u vlasništvu Fjord plovila bez brige o njegovom vezu ili održavanju dok zarađujete dodatni prihod. Iskoristite najbolje uvjete za kupnju novog Fjorda putem charter managementa i iskoristite povoljno financiranje koje pružaju leasing kuće s kojima surađujemo.

Pružamo potpunu transparentnost uključujući izvješća o novčanom tijeku koja su dostupna kroz stalni uvid u prihode i troškove. Naši visoki standardi održavanja održavaju vaš Fjord u izvrsnom stanju, osiguravajući najvišu moguću vrijednost ukoliko odlučite prodati plovilo.