53 XL

Jedinstvena jahta u svakom pogledu.

Fjord 53 XL je uzbudljiva nova perjanica linije Fjord. Masivni, karakteristični prozori na trupu ne samo da pružaju maksimalnu prirodnu svjetlost u unutrašnjosti, već doprinose neosporivoj prisutnosti na moru. FJORD-ov najveća palube ikad omogućuje jedinstveni dizajn kokpita: dva velika bloka kuhinje na lijevom i desnom boku, svaki s velikim prostorom za sjedenje i dva stola za do devet osoba, ili U-salon i vrlo veliki, električno spuštajući stol. Na krmi broda je veliko sunčalište sunčanje za mjesto i za do četiri osobe. Ispod ležeće površine nalazi se dosta skladišnog prostora koji se može koristiti kao garaža za gumenjak. Impozantan T-Top zasjenjuje cijeli kokpit, a njegovi snažni krovni stupovi integrirani su u bok broda, osiguravajući maksimalnu stabilnost i slobodu kretanja na palubi. Na pramčanoj palubi nalazi se drugo veće sunčalilište. Sve je sažeto u impresivnim performansama IPS pogonskog sustava.

Cijena
od € 1.329.000
bez PDV-a XHV
Zatraži ponudu
Cijena
od € 1.329.000
bez PDV-a XHV
Tehnički podaci
Kabine
3
Heads
2
Ukupna duljina
16.70 m
/
54′9″
Duljina trupa
14.50 m
/
47′7″
Beam
4.79 m
/
15′9″
Težina
17800.00 t
Spremnik goriva
2080 l
Spremnik za vodu
390 l
CE certifikat
B - 18
Standardni motor
2 x Volvo Penta IPS700 KS
Motor 1
2 x Volvo Penta IPS800 KS

Sudjelujte u našem programu upravljanja charterom, koji pokriva održavanje plovila do financijske sigurnosti, potkrijepljeno transparentnim izvješćima o novčanom toku.

Ako želite biti vlasnik novog Fjord broda, a niste sigurni da biste ga mogli financirati, održavati ga ili nemate dovoljno vremena da biste ga mogli koristiti koliko želite, naš charter management je najbolji izbor za vas. Uživajte u vlasništvu Fjord plovila bez brige o njegovom vezu ili održavanju dok zarađujete dodatni prihod. Iskoristite najbolje uvjete za kupnju novog Fjorda putem charter managementa i iskoristite povoljno financiranje koje pružaju leasing kuće s kojima surađujemo.

Pružamo potpunu transparentnost uključujući izvješća o novčanom tijeku koja su dostupna kroz stalni uvid u prihode i troškove. Naši visoki standardi održavanja održavaju vaš Fjord u izvrsnom stanju, osiguravajući najvišu moguću vrijednost ukoliko odlučite prodati plovilo.