Osjetite otkucaje snage s novim Fjord modelima

Konačno, novi Fjord 39 modeli su tu. Ovi modeli isplovljavaju kako bi impresionirali svojom jedinstvenošću kombinacija performansi, udobnosti i kultnog dizajna.

Prostrana dvostruka klupa, dva elegantna stola i udobna ležaljka pružaju doživljaj života na moru u pravom smislu riječi. Ovo je sigurno mjesto gdje ćete stvoriti uspomene koje ćete zauvijek pamtiti. Ne smijemo zaboraviti ni najizdašniji prostor za pohranu u svojoj klasi. Spakirajte što god želite i nastavite brojati svoje nautičke milje.

T-Top ima funkciju, ne samo pružiti zaštitu od sunca i vremenskih prilika, već i dati jahti značajan šarm.

Veliki bračni krevet i vlastita kupaonica učinit će da se osjećate kao da ste u vrhunskom hotelu. Ono što je posebno impresivno je da imate mogućnost birati između različitih tkanina, drva i boja kako biste stilizirali interijer prema svom osobnom ukusu.

Fjord 39 XL ima snažne unutarnje motore, a Fjord 39 XP opremljen je moćnim vanbrodskim Mercury V10 motorima.

Fjord 39 XL nije samo brz – to je jedna od najbržih jahti među svojim konkurentima. S najvećom brzinom od 45 čvorova, ovaj brod je san svakog zaljubljenika u motorne jahte.

S druge strane, motor visokih performansi i inteligentni sustav goriva Fjorda 39 XP predstavljaju potpuno novu razinu motornih jahti.

Plovite sa stilom  s novim Fjordom 39 XP i Fjordom 39 XL.