40 Open

Pažljiva ručna izrada.

Fjord 40 Open je u potpunosti vaš za uzimanje, kao i stvaranje. Stremeći da pruži potpuno zadovoljstvo paletom jedinstvenih mogućnosti, ono što vam se otkriva u ovom motornom brodu je unikatan i moderan izgled sa zaštitnim FJORD-ovim vertikalnim svojstvima. Stručno izrađujući sve i svaki detalj s funkcionalnošću na umu, a pritom reducirajući elemente dizajna na minimum, Fjord 40 Open se razlikuje od ijedne druge jahte u svom izgledu i superiornim upravljanjem. Otisnite se do najbliže plaže i lagodno izvršite pristanak uz elektro-hidraulične upravljačke palice, ili upotrijebite električni vinč da se usidrite na otvorenom. Doputujte u stilu i otisnite se s odlučnošću i skladom, a kad stignete na odredište, kupajte se u suncu na kraljevskom ležaju što se proteže palubom te je sigurno omeđen visokom ogradom za uistinu bezbrižan doživljaj.

Prostranost smještaja.

Kad trenutak nastupi i sunce zađe, učinite da večer oživi uz podvodno osvjetljenje, i stvorite savršen ugođaj za noć tulumarenja. Ohlađena pića su spremna u baru ili servirana iz hladnjaka, skupa s kompletnom kuhinjom pored kormila, a sve na ravnoj palubi za maksimalnu opuštenost. Prostrani sjedeći smještaj prima do 8 putnika, a uključuje mogućnosti natkrivanja, te vas okružuje kvalitetnim hi-fi sustavom. Uparite to s jednostavnošću korištenja ekstenzije platforme za kupanje, i nestaju granice užitaka koje 40 Open može pružiti. Ovo se odnosi i na spavaću sobu; kraljevski krevet je u centru pozornosti, s bogato uređenim posebnostima od tuša i kupaonice te prostora za pohranu stvari, s uvijek pogodnim osvjetljenjem diljem sobe. Sve komponente i kućanski aparati su najviše kvalitete, i dolaze u izobilju opcija i završnih obrada, sve do najmanjeg detalja. Budite kao kod kuće i uživajte bezbrižno.

Fjord Yachting World charter management program

Ako želite biti vlasnik novog Fjord broda, a niste sigurni da biste ga mogli financirati, održavati ga ili nemate dovoljno vremena da biste ga mogli koristiti koliko želite, naš charter management je najbolji izbor za vas. Uživajte u vlasništvu Fjord plovila bez brige o njegovom vezu ili održavanju dok zarađujete dodatni prihod. Iskoristite najbolje uvjete za kupnju novog Fjorda putem charter managementa i iskoristite povoljno financiranje koje pružaju leasing kuće s kojima surađujemo. Pružamo potpunu transparentnost uključujući izvješća o novčanom tijeku koja su dostupna kroz stalni uvid u prihode i troškove. Naši visoki standardi održavanja održavaju vaš Fjord u izvrsnom stanju, osiguravajući najvišu moguću vrijednost ukoliko odlučite prodati plovilo.

Cijena
od € 504.900
bez PDV
Zatraži ponudu
Tehnički podaci
Kabine
1
Heads
1
Ukupna duljina
11.99 m
/
39′4″
Duljina trupa
11.99 m
/
39′4″
Beam
3.99 m
/
13′1″
Draft
1.05 m
/
3′5″
Težina
9.98 t
Spremnik goriva
970 l
CE certifikat
B
Standardni motor
2 x Volvo Penta IPS500 KS
Motor 1
2 x Volvo Penta IPS650 KS
Fjord 40 Open
Fjord 40 Open
Fjord 40 Open
Fjord 40 Open

Sudjelujte u našem programu upravljanja charterom, koji pokriva održavanje plovila do financijske sigurnosti, potkrijepljeno transparentnim izvješćima o novčanom toku.

Ako želite biti vlasnik novog Fjord broda, a niste sigurni da biste ga mogli financirati, održavati ga ili nemate dovoljno vremena da biste ga mogli koristiti koliko želite, naš charter management je najbolji izbor za vas. Uživajte u vlasništvu Fjord plovila bez brige o njegovom vezu ili održavanju dok zarađujete dodatni prihod. Iskoristite najbolje uvjete za kupnju novog Fjorda putem charter managementa i iskoristite povoljno financiranje koje pružaju leasing kuće s kojima surađujemo.

Pružamo potpunu transparentnost uključujući izvješća o novčanom tijeku koja su dostupna kroz stalni uvid u prihode i troškove. Naši visoki standardi održavanja održavaju vaš Fjord u izvrsnom stanju, osiguravajući najvišu moguću vrijednost ukoliko odlučite prodati plovilo.